Projekt izdelave AB montažne konstrukcije za podjetje Tehnovar d.o.o. v Dravogradu

Gradbeništvo

Študent: Patrick Bizilj


Patrick Bizilj je diplomant programa Gradbeništvo na Višji strokovni šoli Academia. Predstavljeno diplomsko delo je zagovarjal junija 2013.

PDF

Diplomsko delo Patrick Bizilj

AB montažne konstrukcije predstavljajo zelo velik in pomemben del gradbeništva v nizko gradenjskem sektorju. Z razvijanjem novih dodatkov za betone in izvedbenih detajlov so se le te izjemno racionalizirale in estetsko izpopolnile.
Ob kvalitetni izdelavi in montaži zagotovimo kvaliteto, trajnost in estetski videz. V sodobnih časih spadajo AB montažne konstrukcije med cenovno, kvalitetno ter predvsem varno gradnjo. Pri samem dimenzioniranju AB montažnih konstrukcij so upoštevani najvišji predpisi, kateri skrbijo za človekovo varnost in varnost njihove okolice. Eden najpomembnejših upoštevanih kriterijev za varnost človeka sta upoštevanje potresa in protipožarne varnosti objekta.
Ključni faktor kateri prispeva k izredni racionalnosti AB montažne konstrukcije je ta, da ni potrebno skoraj nobenega vzdrževanja (razni premazi, sanacije, kontrole) na pram ostalim vrstam montažne gradnje (jeklene konstrukcije, lesene konstrukcije), da bi zagotovili vsakodnevno funkcionalnost.

Diplomsko delo

PDF

Diplomsko delo Patrick Bizilj

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

X